Het Team


Dit zijn de trainers van de MindfulnessFabriek Groningen

De mindfulnesstrainers van De MindfulnessFabriek Groningen zijn gekwalificeerd en geregistreerd lid van de VMBN (Vereniging Mindfulness Based Trainers Nederland).

Mariëtte Huibrechtse

Mindfulnesstrainer en psychosociaal therapeut

Mariëtte Huibrechtse is een zeer ervaren mindfulnesstrainer en psychosociaal therapeut. Zij is een van de pioniers op het gebied van individuele mindfulnesstraining en mindfulness coaching. Als je belt met De MindfulnessFabriek krijg je haar aan de telefoon.

Harrie Kolsteeg

Mindfulnesstrainer, psycholoog en coach

Harrie Kolsteeg is oprichter van De MindfulnessFabriek waarmee hij hoopt mindfulness voor iedereen bereikbaar te maken en de kwaliteit van mindfulnesstrainingen in Nederland hoog te houden. Harrie ontwikkelt trainingen op het gebied van mindfulness en ontspanning.

Jacqueline Tolhoek

Mindfulnesstrainer en GZ-psycholoog

Jacqueline is overtuigd van de methodiek van mindfulness en gebruikt het ook in haar werk als psycholoog. Ze straalt enthousiasme uit, geeft je vertrouwen en leert je op een compassievolle manier met jezelf en anderen om te gaan. Mindfulness is voor iedereen, iedereen kan het en iedereen kan het op zijn eigen manier en tempo leren.

Ad van Knippenberg

Mindfulnesstrainer en ontspanningstherapeut

Ad van Knippenberg was ooit fysiotherapeut en heeft zich ontwikkeld als een deskundige op het gebied van stress en ontspanning. Zijn aanpak draait om oprechte aandacht en zelfmanagement, ofwel zelf leren hoe je kunt herstellen.

Dorien van der Molen

Mindfulness kindertrainer

Kinderen leren door mindfulness zichzelf beter kennen en beter met hun gevoel om te gaan. Het is geweldig om deze korte training aan kinderen mee te kunnen geven.

Vacature

De MindfulnessFabriek is op zoek naar mindfulnesstrainers met een therapeutische achtergrond. Lidmaatschap van de VMBN strekt tot aanbeveling. Als je bent geinteresseerd om samen met ons te werken aan een 'mindfulle samenleving', dan nodigen wij je van harte uit om te reageren.


Loslaten, accepteren en ontspannen zijn vaardigheden die je kunt leren!

inschrijven